Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "DarkMarket" by Misha Glenny " Book PDF Kindle ePub Free

DarkMarket

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: DarkMarket
  • Author : Misha Glenny
  • Release Date : January 20, 2013
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1063 KB

Description

Vi gör allt möjligt pÄ nÀtet i dag: bankÀrenden, handlar, dejtar, arbetar, lÀr och lever. Att leva i en helt igenom digitaliserad och globaliserad samhÀllsstruktur för med sig enorma fördelar. Men Àr vi trygga? Kan de institutioner som Àr satta att skydda oss pÄ gatan ocksÄ vÀrna om vÄr sÀkerhet i den vÀxande digitala vÀrlden? Har vi blivit alltför sjÀlvgoda nÀr det gÀller vÄr sÀkerhet? Vi delar med oss av vÄra tankar, trosuppfattningar och intima detaljer ur vÄr privata sfÀr för vem som helst.
För den som Àr utsedd att upprÀtthÄlla lag och ordning sÄ har situationen förvandlats till en mardröm, men för varje kriminell öppnar sig en vÀrld av obegrÀnsade möjligheter.
Misha Glenny, författare till den internationella storsÀljarenMcMaffia (2009), utforskar tre av de mest fundamentala hoten som vi stÄr inför pÄ 2000-talet: nÀtkriminalitet, storskalig nÀtkrigföring och industrispionage pÄ nÀtet. Stat och nÀringsliv förlorar miljontals dollar varje Är i kriget mot den osynliga och supersmarta nya sortens kriminell: hackaren.
Genom sitt undersökande reportage om den kriminella sajten DarkMarket blottlÀgger Glenny de mest livfulla, magstarka och belysande berÀttelserna. Han har spÄrat upp alla aktörerna pÄ den arenan runt om i vÀrlden: kriminella hackare som JiLsi, Matrix och Lord Cyric, poliskommissarierna och nÀtsÀkerhetsexperterna samt offren, och sÀtter dem i sitt sammanhang i en besk brygd av politik, ekonomi och historia.


Free Download "DarkMarket" PDF ePub Kindle